020 854 01 88

Realisatie van aantoonbare resultaten voor Hightech toeleverancier NTS met whitepapers-marketing en artikelen.

NTS – Accelerating the future

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules, die de innovatie van haar klanten helpen te versnellen. Daarmee draagt NTS bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. NTS heeft haar hoofdkantoor in Eindhoven, er werken meer dan 1.700 medewerkers en NTS focust op grote high-tech OEMs, actief in markten met een hoge mate van productdiversiteit, lage volumes en hoge complexiteit, zoals de semiconductor, life sciences & analytical en digital printing markten. Merkelijkheid is gevraagd om NTS te ondersteunen in haar contentmarketingstrategie, die moet bijdragen aan businessdoelen en het verder implementeren van de positionering rondom “accelerating the future”.

Whitepaper marketing

Voor NTS ontwikkelen we onder andere whitepapers. Daarbij zijn wij als contentpartners verantwoordelijk voor interview, tekst, een deel van de fotografie, vormgeving en DTP. Wat natuurlijk fantastisch is om te horen van onze partner NTS is dat de whitepapers ontzettend goed ontvangen worden en inmiddels zelfs aantoonbaar hebben bijgedragen aan new-business. Daarnaast zijn de whitepapers en de artikelen die eruit voorkomen een integraal onderdeel van de contentmarketingstrategie. Een strategie die zoals NTS zelf verwoord in 2020 ruim 600.000 impressies heeft gerealiseerd en daarnaast de 10.000’e volger op LinkedIn heeft verwelkomd. Een prachtig resultaat voor een een high-tech toeleverancier die opereert in zeer specifieke markten. Daarnaast bovenal het bewijs dat hoogwaardige content extreem waardevol is, zowel voor de positionering, interne trots als businessdoelstelling.

 

 

Stefan Martens, communication advisor NTS

“NTS werkt met Merkelijkheid samen bij de creatie van whitepapers over ontwikkelingen in onze high-tech markten. We zijn erg tevreden over de grondige voorbereiding en heldere aanpak. Hierdoor maakt Merkelijkheid complexe onderwerpen eigen, waardoor een natuurlijk gesprek met onze technische collega’s ontstaat. Het whitepaper over digital printing wordt met trots intern gedeeld en ingezet om onze doelgroepen te inspireren.”

 

Download hier het whitepaper over digital printing

 

Werkzaamheden in ons partnership oa:

  • Advies
  • Concept
  • Interview
  • Tekst
  • Fotografie
  • Design
  • DTP
  • Projectmanagement