020 854 01 88

Absolute wereldspeler tuinbouw ondersteunen op het gebied van online marketing, merkwaarde verhogen door excellente content marketing.

Codema

Begin 2019 zijn Codema en Merkelijkheid gaan samenwerken. Codema is een absolute wereldspeler op het gebied van tuinbouw. Zij leveren maatwerk oplossingen zowel qua inrichting als qua technologie en projectmanagement. Codema heeft de ambitie om nog verder te groeien, zowel in nieuwe afzetmarkten als in de klantketen. Daarnaast wil Codema haar leidende en innovatieve positie verder uitbouwen.

Klantvraag

Merkelijkheid is gevraagd om samen met het marketingteam van Codema te werken aan de realisatie van een verhoogde merkwaarde en tegelijkertijd te werken aan een betere organische vindbaarheid.

 

Hoe scoort jouw online marketing?

Krijg een helder rapport waaruit blijkt hoe jouw online marketing ervoor staat ten opzichte van jouw concurrenten. Geen automatische rommel, een van onze experts bestudeert daadwerkelijk jouw online marketing.

Proces en Resultaten

Tijdens een kick-off hebben we onze belangrijkste bevindingen gedeeld met de marketeers van Codema. Onderwerpen zoals websiteanalytics, domeinauthoriteit en positionering zijn besproken. Op basis van de key-findings is een plan van aanpak besproken en zijn de doelen geformuleerd.

We hebben geadviseerd over de optimalisatie en (her)inrichting op bepaalde onderdelen van de Codema website en deze adviezen na akkoord doorgevoerd in het back-end. Dit heeft er niet alleen aan bijgedragen dat de website beter SEO-optimized (indexeerbaar) werd maar dat er ook een betere meetbaarheid en online-buyer-journey mogelijk werden.

We hebben ervoor gekozen ons vooral te focussen op organische vindbaarheid door middel van aansprekende content. Dit heeft er in geresulteerd dat we talloze experts binnen de organisatie hebben mogen interviewen waaruit een groot aantal aansprekende (SEO) artikelen zijn voortgekomen. Artikelen over bijvoorbeeld vertical farming of medicinale canabis. Daarnaast heeft onze fotograaf tijdens de interviews de fotografie verzorgt. Op die manier draagt Merkelijkheid haar steentje bij aan het succes van deze leidende innovator in de tuinbouw.

Werkzaamheden

  • Marktanalyse
  • 0-meting
  • Websitebeheer en optimalisatie
  • Interview en tekstproductie
  • Brainstorm over beursconcept
  • Fotografie
  • SEO analayse, optimalisatie en rapportage

 

Hoe scoort jouw online marketing?

Krijg een helder rapport waaruit blijkt hoe jouw online marketing ervoor staat ten opzichte van jouw concurrenten. Geen automatische rommel, een van onze experts bestudeert daadwerkelijk jouw online marketing.