020 854 01 88

Kunnen jullie in enkele dagen een website designen en vervolgens de website bouwen met een Wordpress CMS, ja dat kunnen we! Een superrelatie in wording?

365 Dagen Succesvol

365 dagen succesvol is een van de grootste online community’s van Nederland. Hun missie is dat Nederland het gelukkigste land van de wereld is. Om deze missie te bereiken, organiseren ze evenementen en (online) programma’s, schrijven ze boeken en columns en bouwen ze aan één van de grootste online community’s van Nederland. Met een bereik van twee miljoen mensen per week maken zij écht impact!

Klantvraag

Het is nu donderdag, kunnen jullie een one-pager website ontwerpen, bouwen en hosten…..en hij moet begin volgende week live! JA natuurlijk kunnen wij dat, vooral als we jullie daarmee gelukkig maken 😉 De onepager is de website voor één van hun belangrijkste events, het “superrelatieweekend”. In twee inspirerende dagen vol oefeningen, inzichten, live coaching en bijzondere verhalen leer je daar alles over de liefde. Je ontdekt de psychologie achter je communicatie, de dynamiek van seksualiteit en je leert hoe je samen bent opgewassen tegen de tegenslagen in het leven.

En zo geschiede binnen vier dagen inclusief een weekend ontving onze opdrachtgever de toegang tot het WordPress CMS voor de laatste aanpassingen in de content. Onze digital designer heeft een onepager en diverse elementen ontworpen en onze front-end developper heeft de website razendsnel en volledig responsive gebouwd.

Omdat wij de websitehosting ook mochten verzorgen was de livegang gelukkig ook zo geregeld.

 

Ben jij op zoek naar een superrelatie (met ons) of wil je het resultaat zien van onze samenwerking. Bekijk dan de website

 

Hoe scoort jouw online marketing?

Krijg een helder rapport waaruit blijkt hoe jouw online marketing ervoor staat ten opzichte van jouw concurrenten. Geen automatische rommel, een van onze experts bestudeert daadwerkelijk jouw online marketing.