Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Vacature Junior Online Marketeer: PIPPI LANGKOUS M/V

Deze vacature is niet meer beschikbaar.

Ben je net uitgeleerd of heb je al een beetje online marketing ervaring en wil jij je ontwikkelen tot online marketeer? Dan komen wij graag in contact met jou! Opleiding is natuurlijk belangrijk, maar echte autodidacten zoals Pippi Langkous vinden wij zeker zo cool.

vacature online marketeerMerkelijkheid bouwt samen met haar opdrachtgevers aan Opmerkelijke en Werkelijke merken. Deze opdrachtgevers zijn actief in de uiteenlopende branches. Bijna al onze opdrachtgevers zijn B2B merken waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Dus eerder met gerichte marketing de juiste doelgroep bereiken dan zoveel mogelijk bereik realiseren.

In verband met de verdere groei van Merkelijkheid zoeken wij een eigenwijze durfal. Iemand die energie krijgt van:

  • Samen aansprekende content te bedenken en vervolgens te delen, resultaten te analyseren en waar nodig bij te sturen. Alles om de juiste doelgroep te bereiken
  • Van Google Adwords, Facebook Advertising, LinkedIn Advertising en Instagram?
  • Van zichzelf blijvend te ontwikkelen, tot medior of zelfs senior online marketeer?
  • In een omgeving waar je zelf verantwoordelijkheid draagt voor projecten en er niet iemand de hele tijd over je schouder meekijkt?

Werken bij Merkelijkheid is werken in een middelgroot kantoor. Bij ons werken marketeers, designers, front-end developers, fotografen en projectmanagers. We zitten op een mooie plek op de grens van Amsterdam en Amstelveen, naast het Amsterdamse Bos. Een laptop, telefoon, reiskostenvergoeding en elke dag lunch zijn inbegrepen bij Merkelijkheid. We betalen je gewoon in Euro’s en niet in goudstukken en aapje Nilsson mag je gewoon meenemen naar kantoor.

Als jij je aangesproken voelt en zin hebt om meer dan een radartje te zijn in een groot geheel maar echt wil groeien en het verschil wil maken voor onze opdrachtgevers….

Stuur dan je C.V. en motivatie voor 20 april 2019 naar [email protected] t.a.v. Ties Morskate

Hopelijk tot snel!

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel