Laatste nieuwsProjectmanager Shelley: onze nieuwe aanwinstLees meer

Vacature: junior content marketeer (min. 24 uur p/w)

vacature junior content marketeerZie jij jezelf in een dynamisch team aan uiteenlopende opdrachten werken? Beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes én ga je graag aan de slag met content? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Merkelijkheid is op zoek naar een junior content marketeer met een brede interesse. Die brede interesse heb je nodig, omdat we werkzaam zijn voor veel verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Zo kan het zijn dat je ’s ochtends werkt aan websiteteksten voor een opleidingscentrum in de zorg, na de lunch een blog schrijft voor een lingeriewinkel en ’s middags advertentieteksten aanlevert voor een toeleverancier in de semicon industrie.

We verwachten niet dat je het bovenstaande op dag één allemaal kunt, wel zoeken we iemand die wilt leren en met veel enthousiasme en energie aan de slag gaat. In ons team werk je nauw samen met collega’s die alles weten over positioneren, online marketing, videografie, websites bouwen en tekst schrijven. Ben je benieuwd wie wij zijn en hoe jij in ons team past? Kom bij ons op gesprek!

Over Merkelijkheid

Merkelijkheid weet zich al meer dan 10 jaar te onderscheiden in de markt omdat wij positionering in elk traject centraal stellen. Online marketing of het ontwikkelen van middelen zoals websites zijn tools om de positionering te laden en sterkere, meer succesvolle merken te bouwen.

Ons team bestaat uit enthousiaste consultants, online marketeers, web developers en designers. Samen werken we aan zeer uiteenlopende projecten, waardoor geen dag hetzelfde is. Behalve de lunch, die eten we iedere dag samen aan de lunchtafel. Tussen de opdrachten door strijden we om de overwinning in onze eigen tafelvoetbal competitite.

Jouw werkzaamheden

Jouw taken bestaan in ieder geval uit:

 • Blogs en artikelen schrijven voor onze opdrachtgevers
 • Websiteteksten schrijven en optimaliseren
 • Meedenken over nieuwe content ideeën
 • Advertentieteksten schrijven voor voornamelijk online kanalen
 • Content seo-proof online plaatsen
 • Content doorplaatsen op social media kanalen

Wat je nog niet beheerst, leren wij je graag. Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en verwachten we dat jij je prima in het Engels uit kunt drukken.

Wij bieden

 • Dynamiek van snel groeiende organisatie (2020/2021 FD-gazelle);
 • Een uitstekend salaris;
 • Veel flexibiliteit om jouw werk zo goed als mogelijk in te richten;
 • Afwisselend werk voor uiteenlopende bekende en minder bekende opdrachtgevers;
 • Opleidingsmogelijkheden, als jij wilt ontwikkelen stimuleren wij dat;
 • Experts op verschillende gebieden, wij maken prijswinnende middelen (DIA, Awwwards);
 • Borrels, uitjes, dagelijkse check-ins en altijd een leuke werksfeer waar ook gelachen moet worden.

Ons kantoor is gevestigd in de Suikersilo’s in halfweg, precies tussen Amsterdam en Haarlem met voldoende parkeergelegenheid én een treinstation naast de deur.

Team Merkelijkheid

Jouw toekomstige collega’s

Denk jij dat deze baan perfect bij jou past? Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te sturen naar [email protected]. Liever op een andere manier solliciteren, bijvoorbeeld met video? Dat kan natuurlijk ook.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen.
Alle vragen
Deel dit artikel
👋 junior content marketeer? 👋 junior content marketeer?

We zijn op zoek naar jou!

Lees verder