Delen
Vacatures bij Merkelijkheid:
Merkelijkheid

Vacature: Wij zoeken een leuke collega, die goed is in DTP!

Merkelijkheid is een marketingbureau. Wij zijn gespecialiseerd in positioneren en merkontwikkeling. Steeds meer merken willen zich beter positioneren en weten Merkelijkheid te vinden. Om verder te kunnen groeien zijn we dus op zoek naar leuke collega’s, in het bijzonder iemand die goed is in DTP.

Leuk, wat is dat dan? Wij vinden jou supergaaf als je nog iets anders kan. Dus kan jij naast goed DTP’en bijvoorbeeld: cocktails maken voor onze VrijMiBo, salades maken voor onze lunch, toffe muziekvideo compilaties maken of ben je goed in tuinieren en wil je onze kantoortuin onder handen nemen…. dan horen we graag van je.

Jouw werk bestaat onder andere uit het opmaken van brochures, jaarverslagen en (online) advertenties. De nadruk ligt op DTP maar wij vinden het een pré als jij ook wat designskills hebt. We zoeken iemand die secuur werkt, wij gaan bij voorkeur voor kwaliteit en in mindere mate voor snelheid. De klanten voor wie wij werken zijn hele bekende maar ook minder bekende merken.

Bij Merkelijkheid werken betekent een hoge mate van vrijheid maar wij verwachten dan ook dat je ‘ownership’ neemt voor jouw werk. Wij vinden het fantastisch als jij een deel van jouw tijd besteed aan jezelf ontwikkelen, daar is dan ook ruimte voor. Wij zoeken iemand die minimaal 24 uur per week voor ons komt werken.

Hoe ziet de procedure eruit?

Wij nodigen begin september 3 tot 5 mensen uit voor deze vacature. Wij beantwoorden in dat gesprek graag jouw vragen, en wij horen dan ook graag wat jouw verhaal is. Als er een “klik” is tussen ons, dan vragen wij jou iets voor ons te maken. Omdat wij zelf ook niet gratis voor opdrachtgevers werken, betalen we je daarvoor.

Als dat ons aanspreekt doen we jou een voorstel. We hopen dan medio oktober jou te mogen verwelkomen in ons team!

Wil jij met ons kennismaken? Stuur dan jouw verhaal en waarom we jou uit moeten nodigen naar [email protected] .

Vragen? Bekijk alle veel gestelde vragen. Alle vragen
Deel dit artikel