020 854 01 88

Full service marketingbureau Merkelijkheid verwelkomt 2 nieuwe collega's voor online marketing en projectmanagement.

Twee nieuwe medewerkers, we stellen ze graag voor!

Leuk nieuws bij Merkelijkheid

Merkelijkheid blijft groeien en om die groei in goede banen te leiden hebben we twee nieuwe collega’s aan ons team toegevoegd. Linoy en Sascha zijn de afgelopen maand gestart bij Merkelijkheid. Linoy als projectmanager en Sascha als online marketeer. We realiseren ons dat wij alleen maar kunnen groeien door het mooie en trouwe klantenbestand dat wij mogen bedienen, soms al jarenlang. Het aanstellen van Linoy en Sascha moet dan ook snel gaan bijdragen aan een nog betere dienstverlening aan dit mooie klantenbestand.

We stellen onze nieuwe aanwinsten graag aan jullie voor:

Online marketeer Sascha

Sascha Helmerhorst

Sascha is opgegroeid in Amstelveen en het Merkelijkheid kantoor viel haar op als zij daar langs reed. Het logo en de bedrijfsnaam wekte haar interesse. Toen er dan ook een marketingfunctie online kwam twijfelde ze geen seconde en besloot te solliciteren. Sascha heeft al een paar jaar marketingervaring opgedaan in een internationale B2B omgeving bij een softwarebedrijf actief in bedrijfs-procesoptimalisatie.

“Het kunnen bedienen van meerdere accounts en de focus op online marketing spreekt mij erg aan, ik heb dan ook ontzettend veel zin om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers” zegt Sascha als we haar vragen wat de doorslag gaf om bij Merkelijkheid in dienst te treden.

Projectmanager Linoy

Linoy Vriend, woonachtig in Amsterdam, is gestart als Project manager. Daarnaast neemt zij ook als Office manager al veel werk uit handen. Linoy heeft een totaal andere achtergrond, eerst heeft zij gewerkt in de gezondheidszorg na het afronden van haar studie Voeding & Diëtetiek. Daarna heeft ze de switch gemaakt naar de reisbranche, waar ze eerst heel veel van de wereld heeft gezien als reisbegeleider van avontuurlijke groepsreizen, en later als stewardess bij de KLM.

Linoy Vriend

Op de vraag welke ervaring zij meeneemt uit haar reisbrancheverleden naar haar nieuwe rol antwoord Linoy als volgt: “als je werkt in de reisbranche dan wil je dat jouw klanten genieten, dat kan je alleen doen als iedereen zich kan ontspannen. Dan moet er in ieder geval één persoon zijn die zich verantwoordelijk voelt voor het overzicht, iemand die alle spreekwoordelijke bordjes in de lucht houdt, die rol is mij op het lijf geschreven en die ervaring zet ik in als projectmanager”.

Linoy is vaak het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, partners, afnemers en leveranciers.

Welkom

Het Merkelijkheid team bestaat inmiddels uit 7 FTE. Daarnaast werken wij op vaste basis met een aantal specialisten bijvoorbeeld op het gebied van (digital) design, fotografie en video. Het hele team en alle vaste partners van Merkelijkheid heten Sascha en Linoy van harte welkom!