Merkelijkheid → Sinds 2022 in Halfweg

Merkelijkheid bestaat meer dan 10 jaar. De oprichters van Merkelijkheid waren werkzaam bij een buro voor corporate communicatie in Amstelveen. Daar hebben zij veel geleerd op het gebied van marketing vooral voor B2B bedrijven actief in de zakelijke dienstverlening en industrie. Zij waren destijds vooral actief op het gebied van vormgeving, webdesign, websiterealisatie en merkstrategie. In 2011 besloten de huidige oprichters dat zij klaar waren voor het zelfstandig ondernemerschap. De eerste klanten werden vanaf de keukentafel bij een van de oprichters in Amstelveen geholpen. Al snel bleek het Amstelveense full-service marketingbureau te groot voor de keukentafel en werd verhuisd naar een kantoorlocatie. Enkele locaties later werd ook het kantoorpand in Amstelveen te klein voor de groeiende organisatie en werd verhuisd naar de Suikersilo’s in Halfweg. Inmiddels bestaat het vaste team van het buro uit positioneringsexperts, marketeers, online marketeers, designers, digital designers, website bouwers (front-end en back-end) en projectmanagers. Daarnaast werken zij samen met een vast netwerk van freelancers en andere buro’s.

Team Merkelijkheid

Over Merkelijkheid

Het vaste Merkelijkheid team bestaat inmiddels uit >10 enthousiaste collega’s. Omdat Merkelijkheid beschikt over een vast team kan altijd snel geschakeld worden met vaste aanspreekpunten en profiteren de opdrachtgevers van de hoogste kwaliteit die een team van experts kan bieden. Het marketingbureau uit Halfweg bestaat uit marketing consultants, online marketeers, designers, digital designers en websitebouwers (front-end).

Daarnaast heeft Merkelijkheid in het afgelopen decennium een groot netwerk opgebouwd met specialisten op vrijwel elk gebied van het marketing-spectrum. Merkelijkheid gelooft dat de customer-intimacy strategie het Halfwegse marketingbureau ook de komende jaren zal laten groeien. Inmiddels hebben talloze  bedrijven uit Halfweg en de rest van Nederland ervaren wat een partnership met Merkelijkheid bijdraagt aan hun succes.

 

Positioneren illustratie

Full Service Marketing Buro Halfweg

Merkelijkheid uit Halfweg is full-service marketing. Onze opdrachtgevers uit de regio Halfweg en ver daarbuiten ervaren dagelijks het voordeel daarvan. Zij waren, voordat ze met Merkelijkheid een partnership aangingen, gewend als een soort projectmanager te opereren waarbij de aansturing van soms talloze one-trick-pony marketeers een dagtaak was geworden. Het samenwerken met Merkelijkheid geeft niet alleen een impuls aan de kwaliteit en creativiteit van hun marketingstrategie en marketinguitingen, maar gaf vooral de opdrachtgever de mogelijkheid om samen te sparren over (nog) belangrijkere strategische marketingvraagstukken of bedrijfsvraagstukken. Daarnaast blijkt in de praktijk dat het samenwerken met minder partners, die wel in staat zijn verder in de klantketen te integreren, leidt tot meer plezier, efficiëntie en een beter resultaat.

marketing bureau halfweg

Partnerships

Merkelijkheid uit Halfweg is certified Google Partner. Dat betekent dat wij door Google gezien worden als een kwalitatief hoogstaande aanbieder van bijvoorbeeld diensten op het gebied van Google Advertising. Alle bij Merkelijkheid werkende SEO en SEA specialisten zijn gecertificeerd. Daarnaast werken wij met partners en platformen voor distributie, online marketing, data-analyse en websiteontwikkeling zoals MOZ, Mailchimp & WordPress.

Schot in de roos

Website laten bouwen Halfweg

Merkelijkheid is full service marketing. Het overgrote deel van onze werkzaamheden bevindt zich in het online spectrum. We hebben het dan over online marketing en online middelen zoals websites. Merkelijkheid heeft een vast digital team bestaande uit adviseurs, designers, developers en projectmanagers. Dit team bouwt custom websites (dus nooit template-websites) voor bedrijven uit de regio in Halfweg en ver daarbuiten. Dat doen we op een hele hands-on manier, en daardoor worden custom websites ook voor een grotere groep toegankelijk. Hoe we dat doen en wat de kosten zijn, kun je lezen op onze website-pagina.

Corporate story

Online marketing buro Halfweg

Realiseer doelgericht leads en sales en bouw aan merkwaarde

Onze Halfwegse klanten zijn experts in hun vakgebied en trots op hun Halfwegse bedrijf, product of dienst. Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit Halfweg en de regio online opvallen. In de snel veranderende online marketing wereld mogen wij onze expertise inzetten om hun verhaal te vertellen. We vinden leads, bouwen aan merken en helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Grafiek positionering illustratie

Videoproductie in Halfweg

Video’s worden steeds belangrijker. Niet alleen omdat video’s bijdragen aan een betere vindbaarheid, maar ook omdat video’s zorgen voor een verhoogde merkwaarde. Merken die video inzetten als integraal onderdeel van hun marketingmix hebben al snel een voorsprong op hun concurrentie. Merkelijkheid verzorgt voor haar opdrachtgevers in Halfweg en daarbuiten de totale productie van video’s. Van het vaststellen van de doelen, het schrijven van een script, het filmen zelf tot aan de nabewerking en distributie. Op ons video kanaal zie je een aantal videoproducties die wij voor opdrachtgevers in de regio Halfweg en daarbuiten mochten verzorgen.

Corporate story
BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio (onderdeel van de FDMG) is een ijzersterk merk met een uitstekende reputatie. Al jarenlang zijn zij op het gebied van lineaire radiostations met focus op businessnieuws marktleider en steeds weer innovatief. Die innovatie blijkt ook uit het feit dat ze het niet-lineaire podcasting vroegtijdig hebben omarmd.

Snel schakelen?

Vertel over jouw positionering uitdaging

Direct concreet met ons sparren over jouw positionering uitdaging? Vul onderstaand formulier in en we komen snel bij je terug voor een afspraak in de Suikersilo’s te Halfweg. Dan hebben wij alle informatie om snel tot de kern te komen.
Nog sneller schakelen? → Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88