Merkelijkheid → Al 10 jaar in Amsterdam

Merkelijkheid bestaat bijna 10 jaar. De oprichters van Merkelijkheid waren werkzaam bij een buro voor corporate communicatie in Amstelveen. Daar hebben zij veel geleerd op het gebied van marketing vooral voor B2B bedrijven actief in de zakelijke dienstverlening en industrie. Zij waren destijds vooral actief op het gebied van vormgeving, webdesign, websiterealisatie en merkstrategie. In 2011 besloten de huidige oprichters dat zij klaar waren voor het zelfstandig ondernemerschap. De eerste klanten werden vanaf de keukentafel bij een van de oprichters in Amsterdam geholpen. Al snel bleek het Amsterdamse full-service marketingbureau te groot voor de keukentafel en werd verhuisd naar een kantoorlocatie. Enkele locaties later werd het huidige kantoorpand -precies tussen Haarlem en Amsterdam- betrokken, de Suikersilo’s te Halfweg. Inmiddels bestaat het vaste team van het buro uit positioneringsexperts, marketeers, online marketeers, designers, digital designers, website bouwers (front-end en back-end) en projectmanagers. Daarnaast werken zij samen met een vast netwerk van freelancers en andere buro’s.

Team Merkelijkheid

Over Merkelijkheid

Het vaste Merkelijkheid team bestaat inmiddels uit ruim 10 collega’s. Opdrachtgevers profiteren van vaste aanspreekpunten en ontvangen de hoogste kwaliteit marketing die een team van experts kan bieden. Het Amsterdamse marketingbureau bestaat uit marketing consultants, online- en content-marketeers, designers, digital designers en websitebouwers (front-end). Zij worden ondersteund door projectmanagers.

Daarnaast heeft Merkelijkheid in het afgelopen decennium een groot netwerk opgebouwd met specialisten op vrijwel elk gebied van het marketing-spectrum. Inmiddels hebben talloze Amsterdamse bedrijven kunnen ervaren hoe een partnership met Merkelijkheid bijdraagt aan hun meetbare succes.

 

Positioneren illustratie

Full Service Marketing Buro Amsterdam

Merkelijkheid uit Amsterdam is full-service marketing. Onze opdrachtgevers uit de regio Amsterdam en ver daarbuiten ervaren het voordeel daarvan. Zij waren voordat ze met Merkelijkheid een partnership aangingen gewend als een soort projectmanager te opereren waarbij de aansturing van soms talloze one-trick-pony marketeers een dagtaak was geworden. Een partnership met Merkelijkheid geeft niet alleen een impuls aan de kwaliteit en creativiteit van hun marketingstrategie en marketingimplementatie, maar geeft de opdrachtgever de mogelijkheid om samen te sparren over belangrijkere strategische marketing- of bedrijfsvraagstukken. Daarnaast blijkt in de praktijk dat het samenwerken met minder leveranciers, die wel in staat zijn verder in de klantketen te integreren, leidt tot meer plezier, efficiëntie en betere resultaten.

marketingbureau amstelveen

Partnerships

Merkelijkheid is certified Google Partner, dat geeft aan dat wij door Google gezien worden als een kwalitatief hoogstaande aanbieder van bijvoorbeeld diensten op het gebied van Google Advertising. Alle bij de Merkelijkheid werkende SEO en SEA specialisten zijn gecertificeerd. Daarnaast werken wij met partners en platformen voor distributie, online marketing, data-analyse en websiteontwikkeling zoals MOZ, Mailchimp & WordPress.

Schot in de roos

Website laten bouwen Amsterdam

Merkelijkheid is full service marketing. Het overgrote deel van onze werkzaamheden bevindt zich in het online spectrum. We hebben het dan over online marketing en digitale middelen zoals websites. Merkelijkheid heeft een vast digital team bestaande uit adviseurs, designers, developers en projectmanagers. Dit team bouwt custom websites (dus nooit template-websites) voor bedrijven uit de regio Amsterdam en ver daarbuiten. Dat doen we op een hands-on manier en maken custom websites daarmee ook voor een grotere groep toegankelijk. Hoe we dat doen en wat de kosten zijn kun je lezen op onze website-pagina.

Corporate story

Online marketing buro Amsterdam

Realiseer doelgericht leads en sales en bouw aan merkwaarde

Onze Amsterdamse klanten zijn experts in hun vakgebied en trots op hun bedrijf, product of dienst. Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit Amsterdam en de regio opvallen en gevonden worden. In de snel veranderende online marketing wereld mogen wij onze expertise inzetten om hun verhaal te vertellen. We vinden leads, bouwen aan merken en helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Grafiek positionering illustratie

Videoproductie in Amsterdam

Video’s worden steeds belangrijker. Niet alleen omdat video’s bijdragen aan een betere vindbaarheid maar ook omdat video’s zorgen voor een verhoogde merkwaarde. Merken die video inzetten als integraal onderdeel van hun marketingmix hebben al snel een voorsprong op hun concurrentie. Merkelijkheid verzorgd voor haar opdrachtgevers in Amsterdam en daarbuiten, de totale productie van video’s. Van het vaststellen van de doelen, de creatie van een script, het filmen zelf tot aan de nabewerking en de distributie. Op op ons video kanaal een aantal videoproducties die wij voor opdrachtgevers in de regio Amsterdam en daarbuiten mochten verzorgen.

Corporate story
Eventfabriek

Eventfabriek is misschien wel het best bewaarde geheim van de event professional. Een uniek team van muzikanten, organisatiebeesten en technici dat vanuit de iconische A’DAM Toren live en online evenementen verzorgt voor aansprekende merken in binnen- en buitenland.

Snel schakelen?

Vertel over jouw positionering uitdaging

Direct concreet met ons sparren over jouw positionering uitdaging? Vul onderstaand formulier in en we komen snel bij je terug voor een afspraak. Dan hebben wij alle informatie om snel tot de kern te komen.
Nog sneller schakelen? → Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88