020 854 01 88

Merkelijkheid is gevestigd in Amstelveen, op de grens met Amsterdam. We zijn hét full service marketingbureau met een bijzondere expertise op het gebied van positioneren. Wij bedienen talloze opdrachtgevers in de regio Amstelveen maar ook in de rest van Nederland of daarbuiten.

Kennismaken

Over Merkelijkheid

Merkelijkheid bestaat bijna 10 jaar. De oprichters van Merkelijkheid waren werkzaam bij een bureau voor corporate communicatie in Amstelveen. Daar hebben zij veel geleerd op het gebied van marketing vooral voor B2B bedrijven actief in de zakelijke dienstverlening en industrie. Zij waren destijds vooral actief op het gebied van vormgeving, webdesign, websiterealisatie en merkstrategie. In 2011 besloten de huidige oprichters dat zij klaar waren voor het zelfstandig ondernemerschap. De eerste klanten werden vanaf de keukentafel bij een van de oprichters in Amstelveen geholpen. Al snel bleek het Amstelveense full-service marketingbureau te groot voor de keukentafel en werd verhuisd naar een kantoorlocatie. Enkele locaties later werd het huidige kantoorpand in Amstelveen betrokken.

Het vaste Merkelijkheid team bestaat inmiddels uit 7 werknemers. Omdat Merkelijkheid beschikt over een vast team kan altijd snel geschakeld worden met vaste aanspreekpunten en profiteren de opdrachtgevers van de hoogste kwaliteit die een team van experts kan bieden. Het Amstelveense marketingbureau bestaat uit marketing consultants, online marketeers, designers, digital designers en websitebouwers (front-end). Daarnaast heeft Merkelijkheid in het afgelopen decennium een groot netwerk opgebouwd met specialisten op vrijwel elk gebied van het marketing-spectrum. Merkelijkheid gelooft dat de customer-intimacy strategie het Amstelveense marketingbureau ook de komende jaren zal laten groeien. Inmiddels hebben talloze Amstelveense bedrijven kunnen ervaren wat een partnership met Merkelijkheid bijdraagt aan hun succes.

Enkele Amstelveense bedrijven die werk(t)en met Merkelijkheid

Het Amtelveense GS1 verzocht Merkelijkheid een concept en campagne te bedenken rond het 40 jarig bestaan van de barcode. Een onderdeel daarvan was de feestelijke verassing voor het personeel: 40 roze flamingo’s in de vijver voor hun mooie Amstelveense kantoorlocatie.

Enkele Amsterdamse bedrijven die werk(t)en met Merkelijkheid

Full Service Marketing Amstelveen

Merkelijkheid uit Amstelveen is een full-service marketingbureau. Onze opdrachtgevers uit de regio Amstelveen en ver daarbuiten ervaren soms dagelijks het voordeel daarvan. Zij waren voordat ze met Merkelijkheid een partnership aangingen gewend als een soort projectmanager te opereren waarbij de aansturing van soms talloze one-trick-pony marketeers een dagtaak was geworden. Het samenwerken met Merkelijkheid gaf niet alleen een impuls aan de de kwaliteit en creativiteit van hun marketingstrategie en marketinguitingen maar gaf vooral de opdrachtgever de mogelijkheid om samen te sparren over (nog) belangrijkere strategische marketingvraagstukken of bedrijfsvraagstukken. Daarnaast bleek in de praktijk dat het samenwerken met minder partners, die wel in staat zijn verder in de klantketen te integreren, leidde tot meer value for money.

 

Partnerships

Merkelijkheid is certified Google Partner, dat geeft aan dat wij door Google gezien worden als een kwalitatief hoogstaande aanbieder van bijvoorbeeld diensten op het gebied van Google Advertising. Daarnaast werken wij met partners voor online marketing en websiteontwikkeling zoals MOZ, Mailchimp & WordPress.

 

Partners & Partnerplatformen

Website in Amstelveen

Merkelijkheid is full service marketing. Het overgrote deel van onze werkzaamheden bevind zich in het online spectrum. We hebben het dan over online marketing en online middelen zoals websites. Merkelijkheid heeft een vast digital team bestaande uit adviseurs, designers, developpers en projectmanagers. Dit team bouwt custom websites voor bedrijven uit de regio Amstelveen en ver daarbuiten. Dat doen we op een hele hands-on manier, en daardoor worden custom websites ook voor een grotere groep toegankelijk. Hoe we dat doen en wat de kosten zijn kun je lezen op onze website-pagina. Hieronder vier recente websites die wij al in 2020 mochten opleveren aan bedrijven uit de regio Amstelveen en daarbuiten.

Website 365 dagen succesvol (event)
Website Stokman
Website KEI Kung Fu
Website Intratone

Online marketing Amstelveen

Realiseer doelgericht leads en sales en bouw aan merkwaarde

Onze Amstelveense klanten zijn experts in hun vakgebied en trots op hun Amstelveense of Amsterdamse bedrijf, product of dienst. Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit Amstelveen en de regio online opvallen. In de snel veranderende online marketing wereld mogen wij onze expertise inzetten om hun verhaal te vertellen. We vinden leads, bouwen aan merken en helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun groeidoelstellingen.

SEO

Jouw product of dienst verdient een podiumplaats op Google. Je kunt een betaalde advertentie plaatsen maar je wilt met jouw product of dienst (ook) organisch gevonden worden. Merkelijkheid SEO (Search Engine Optimization) experts zorgen ervoor dat jij gevonden wordt. We analyseren de huidige situatie, brengen kansen in kaart en zorgen voor een succesvolle uitvoering.

• Zoekwoordenanalyse
• Websiteoptimalisatie
• Domeinautoriteit
• Linkbuilding
• Contentmarketing
• Periodieke rapportage

SEA

Jij wilt het maximale resultaat uit jouw online advertenties halen. Merkelijkheid SEA (Search Engine Advertising) experts helpen bij de realisatie van jouw online advertising doelen. Zij optimaliseren en structureren online advertentie campagnes op zo’n manier dat er met jouw budget meer bereik, websitetraffic en conversie gerealiseerd wordt. SEA en onze continious improvement gedachte zorgen elke keer weer voor de beste configuratie.

• Zoekwoordenanalyse
• Google Adwords
• LinkedIn Advertising
• Facebook Advertising
• Remarketing
• Periodieke rapportage & beheer

Content

Jij wilt online verhalen vertellen die jouw doelgroep aanspreken. Dat kunnen verhalen zijn over oplossingen die bijdragen aan het succes van jouw doelgroep, over mensen in jouw organisatie of over jouw product- en dienstenaanbod. Middels contentmarketing mogen wij die verhalen voor onze opdrachtgevers op papier zetten en online verspreiden. Deze verhalen verstevigen jouw merkwaarde, creëren ambassadeurs en zorgen ervoor dat jij beter organisch gevonden wordt (SEO).

• Interview en tekst
• Redactie
• Video & fotografie
• Whitepapermarketing
• Contentstrategie
• Analyse en rapportage

Social media

Jij wilt je ook via social media profileren bij potentiële klanten. Door het opstellen van een social media strategie werken wij samen aan jouw online identiteit. Passende content combineren wij met specifieke targeting op de advertenties. Hierdoor kunnen wij met een lager budget meer naamsbekendheid en waardevolle leads genereren.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Contentmarketing
  • Specifieke Targeting

Analyse & Rapportage

Jij wilt je online marketingstrategie optimaliseren. Met de data-analyse van onze experts krijg je inzicht in de online activiteiten. Aan de hand van doelstellingen rapporteren wij periodiek de resultaten, voortgang en verbeterpunten. Met onze inzichten optimaliseren wij de online marketingstrategie en worden doelstellingen sneller bereikt.

• Google Data Studio
• Google Analytics
• LinkedIn Pixel
• Facebook Pixel

Marketing Automation

Jij wilt jouw leads vaker een product of dienst laten kopen. Marketing automation zorgt ervoor dat de lead in elke fase van de buyer’s journey geplaatst en begeleidt wordt. Wij zorgen dat de leads gegenereerd worden en implementeren voor elke fase een passende tool met content.

• Lead capturing
• Lead nurturing
• Lead scoring
• E-mailmarketing
• Contentmarketing

Videoproductie in Amstelveen

Video’s worden steeds belangrijker. Niet alleen omdat video’s bijdragen aan een betere vindbaarheid maar ook omdat video’s zorgen voor een verhoogde merkwaarde. Merken die video inzetten als integraal onderdeel van hun marketingmix hebben al snel een voorsprong op hun concurrentie. Merkelijkheid verzorgd voor haar opdrachtgevers in Amstelveen en daarbuiten de totale productie van video’s. Van het vaststellen van de doelen, de creatie van een script, het filmen zelf tot aan de nabewerking en de distributie. Hieronder een aantal videoproducties die wij voor opdrachtgevers in de regio Amstelveen en daarbuiten mochten verzorgen.

Neem direct contact op!