Merkelijkheid → Al 10 jaar in Amstelveen

Merkelijkheid bestaat bijna 10 jaar. De oprichters van Merkelijkheid waren werkzaam bij een buro voor corporate communicatie in Amstelveen. Daar hebben zij veel geleerd op het gebied van marketing, vooral voor B2B bedrijven actief in de zakelijke dienstverlening en industrie. Zij waren destijds vooral actief op het gebied van vormgeving, webdesign, websiterealisatie en merkstrategie. In 2011 besloten de huidige oprichters dat zij klaar waren voor het zelfstandig ondernemerschap. De eerste klanten werden vanaf de keukentafel bij een van de oprichters in Amstelveen geholpen. Al snel bleek het Amstelveense full-service marketingbureau te groot voor de keukentafel en werd verhuisd naar een kantoorlocatie. Enkele locaties later werd het huidige kantoorpand in Amstelveen betrokken. Inmiddels bestaat het vaste team van het buro uit positioneringsexperts, marketeers, online marketeers, designers, digital designers, website bouwers (front-end en back-end) en projectmanagers. Daarnaast werken zij samen met een vast netwerk van freelancers en andere buro’s.

Team Merkelijkheid

Over Merkelijkheid

Het vaste Merkelijkheid team bestaat inmiddels uit 9 werknemers. Omdat Merkelijkheid beschikt over een vast team kan altijd snel geschakeld worden met vaste aanspreekpunten en profiteren de opdrachtgevers van de hoogste kwaliteit die een team van experts kan bieden. Het Amstelveense marketingbureau bestaat uit marketing consultants, online marketeers, designers, digital designers en websitebouwers (front-end).

Daarnaast heeft Merkelijkheid in het afgelopen decennium een groot netwerk opgebouwd met specialisten op vrijwel elk gebied van het marketing-spectrum. Merkelijkheid gelooft dat de customer-intimacy strategie het Amstelveense marketingbureau ook de komende jaren zal laten groeien. Inmiddels hebben talloze Amstelveense bedrijven kunnen ervaren wat een partnership met Merkelijkheid bijdraagt aan hun succes.

 

Positioneren illustratie

Full Service Marketing Buro Amstelveen

Merkelijkheid uit Amstelveen is full-service marketing. Onze opdrachtgevers uit de regio Amstelveen en ver daarbuiten ervaren dagelijks het voordeel daarvan. Zij waren, voordat ze met Merkelijkheid een partnership aangingen, gewend als een soort projectmanager te opereren waarbij de aansturing van soms talloze one-trick-pony marketeers een dagtaak was geworden. Het samenwerken met Merkelijkheid geeft niet alleen een impuls aan de de kwaliteit en creativiteit van hun marketingstrategie en marketinguitingen, maar geeft vooral de opdrachtgever de mogelijkheid om samen te sparren over (nog) belangrijkere strategische marketingvraagstukken of bedrijfsvraagstukken. Daarnaast blijkt in de praktijk dat het samenwerken met minder partners, die wel in staat zijn verder in de klantketen te integreren, leidt tot meer plezier, efficiëntie en een beter resultaat.

marketingbureau amstelveen

Partnerships

Merkelijkheid is certified Google Partner, dat geeft aan dat wij door Google gezien worden als een kwalitatief hoogstaande aanbieder van bijvoorbeeld diensten op het gebied van Google Advertising. Alle bij de Merkelijkheid werkende SEO en SEA specialisten zijn gecertificeerd. Daarnaast werken wij met partners en platformen voor distributie, online marketing, data-analyse en websiteontwikkeling zoals MOZ, Mailchimp & WordPress.

Schot in de roos

Website laten bouwen Amstelveen

Merkelijkheid is full service marketing. Het overgrote deel van onze werkzaamheden bevindt zich in het online spectrum. We hebben het dan over online marketing en online middelen zoals websites. Merkelijkheid heeft een vast digital team bestaande uit adviseurs, designers, developpers en projectmanagers. Dit team bouwt custom websites (dus nooit template-websites) voor bedrijven uit de regio Amstelveen en ver daarbuiten. Dat doen we op een hele hands-on manier, en daardoor worden custom websites ook voor een grotere groep toegankelijk. Hoe we dat doen en wat de kosten zijn kun je lezen op onze website-pagina. Hieronder vier recente websites die wij al in 2020 mochten opleveren aan bedrijven uit de regio Amstelveen en daarbuiten.

Corporate story

Online marketing buro Amstelveen

Realiseer doelgericht leads en sales en bouw aan merkwaarde

Onze Amstelveense klanten zijn experts in hun vakgebied en trots op hun Amstelveense of Amsterdamse bedrijf, product of dienst. Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit Amstelveen en de regio online opvallen. In de snel veranderende online marketing wereld mogen wij onze expertise inzetten om hun verhaal te vertellen. We vinden leads, bouwen aan merken en helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Grafiek positionering illustratie

Videoproductie in Amstelveen

Video’s worden steeds belangrijker. Niet alleen omdat video’s bijdragen aan een betere vindbaarheid, maar ook omdat video’s zorgen voor een verhoogde merkwaarde. Merken die video inzetten als integraal onderdeel van hun marketingmix hebben al snel een voorsprong op hun concurrentie. Merkelijkheid verzorgt voor haar opdrachtgevers in Amstelveen en daarbuiten de totale productie van video’s. Van het vaststellen van de doelen, het schrijven van een script, het filmen zelf tot aan de nabewerking en de distributie. Hieronder een aantal videoproducties die wij voor opdrachtgevers in de regio Amstelveen en daarbuiten mochten verzorgen.

Corporate story
Holtrop Ravesloot

De positionering van Holtrop Ravesloot is ‘a careful contrast’. Het zorgvuldige contrast dat zij aanbrengen bij elke benoeming van directeuren, bestuurders en commissarissen in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Het staat voor de zorgvuldige aanpak maar ook voor hun kracht: Holtrop Ravesloot stelt de kandidaten voor die passen bij de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Ook als dit kandidaten zijn uit meer onverwachte hoek.

Snel schakelen?

Vertel over jouw positionering uitdaging

Direct concreet met ons sparren over jouw positionering uitdaging? Vul onderstaand formulier in en we komen snel bij je terug voor een afspraak. Dan hebben wij alle informatie om snel tot de kern te komen.
Nog sneller schakelen? → Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88