Lead Generation → het meetbare resultaat van succesvolle marketing

Fysieke ontmoetingen zoals klantbezoek, events of vakbeurzen nemen verder af. Vrijwel elke klantreis is inmiddels een digitale en dit neemt in de toekomst alleen maar toe. Al in de oriëntatiefase wil jij met jouw merk en boodschap onder de aandacht komen van jouw doelgroep. Op die manier neemt de kans op succesvolle sales in de besluitvormingsfase toe. Maar hoe zorg je voor online zichtbaarheid, dialoog en conversie op alle touchpoints in een drukke digitale wereld?

Merkelijkheid is een expert in het slim inrichten van jouw online marketing en lead generatie. Wij doen dit zo dat successen zichtbaar worden in een online marketing en lead generatie dashboard en voeren ons gesprek over de resultaten dan ook op basis van KPI’s en doelen. De content die we voor jouw merk ontwikkelen, zoals artikelen, whitepapers en video’s, distribueren we op zo’n manier dat maximale zichtbaarheid en conversie gegarandeerd worden. Hoeveel conversie in de vorm van sales, offertes, informatieaanvragen of downloads wil jij genereren? Rondom deze vraag maken we een plan en richten marketing automation, distributie en campagnes zo in dat we het beoogde resultaat halen.

Merkelijheid positioneren

Waarom Merkelijkheid

Merkelijkheid is in de eerste plaats jouw partner in meetbaar resultaat. Wij gaan net dat stapje verder in de realisatie van jouw doelen, dit in vergelijking met andere bureaus. Die betrokkenheid voel je steeds weer. Wij zijn net zo blij met een nieuwe conversie, verkoop of warme lead als onze opdrachtgevers, soms misschien wel zelfs iets blijer. Vooral omdat onze aanpak zich dan weer heeft bewezen.

Om die doelen te realiseren bestaat ons team uit experts op verschillende gebieden. Wij beschikken over online marketeers, content marketeers, Google Ads certified experts en zelfs LinkedIn marketing kent weinig geheimen meer. We zorgen ervoor dat je bovenaan in de zoekmachines komt en genereren daarmee meer traffic en mogelijkheden voor conversie.

Lead generatie is een vak en dit vak oefenen wij al 10 jaar uit. Zowel in B2B als in B2C markten hebben wij aantoonbaar het verschil gemaakt en bijdragen geleverd aan duurzame groei van onze opdrachtgevers. Bij Merkelijkheid is lead-generatie geen one-trick-pony, we analyseren en vinden continue mogelijkheden voor optimalisatie. Mogen we jou inspireren met onze aanpak en bewezen klantcases?

Ik wil meer weten

 

Positioneren illustratie

Lead generatie mogelijkheden

Jouw merk is natuurlijk uniek en vraagt om een opmerkelijke lead generatie aanpak. We werken altijd vanuit een strategisch plan richting meetbaar resultaat. Natuurlijk is het mogelijk compact te beginnen met één of enkele product-markt-combinaties en bij succes dit verder uit te bouwen. Enkele werkzaamheden:

  • O-meting
  • Onderzoek
  • Strategie
  • Dashboard
  • Campagnes & Distributie
  • SEO-optimalisatie
  • Marketing-automation
  • Nieuwsbrief marketing
  • Webshop ontwikkeling & beheer & optimalisatie

Merkelijkheid leads

Eventfabriek

Eventfabriek is misschien wel het best bewaarde geheim van de event professional. Een uniek team van muzikanten, organisatiebeesten en technici dat vanuit de iconische A’DAM Toren live en online evenementen verzorgt voor aansprekende merken in binnen- en buitenland.

Snel schakelen?

Vertel over jouw leadgeneratie uitdaging

Direct concreet met ons sparren over jouw leadgeneratie uitdaging? Vul onderstaand formulier in en we komen snel bij je terug voor een afspraak. Dan hebben wij alle informatie om snel tot de kern te komen.
Nog sneller schakelen? → Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88