Dumaco – Dé Nederlandse plaatwerkspecialist

Klantvraag

Wij hebben een aantal bedrijven actief in de metaalbewerking aangekocht. Deze opereren nu allemaal onder een eigen naam. Willen jullie daarvan één sterk merk maken? We willen dit merk op een vakbeurs voor het eerst introduceren. Bedenk een positionering, naam, merkidentiteit en zorg voor een spetterende introductie.

Uitvoering

> Positionering

> Merkidentiteit

> Marketingstrategie

> Concept

> Creatie

> Contentproductie (tekst/fotografie/video)

> Websiteontwikkeling

> Beursconcept

Na het bedenken van de naam Dumaco, afkomstig van Dutch Manufacturing Companies, en het logo, was het zaak om te bepalen waar het merk nou precies voor staat en hoe het zich onderscheidt van de concurrentie. Geen pinguïn worden, maar echt vliegen.
Het concept voor de introductie van het merk op de ESEF beurs in 2018 was ‘The Art of Manufacturing’. Een grote stand die je het gevoel geeft in een museum rond te lopen: verscheidene sokkels met daarop onderdelen en producten die de mogelijkheden op gebied van metaalbewerking laten zien. Een visueel spektakel geheel in Dumaco huisstijl. Ook hebben we een mooie bedrijfsfilm geproduceerd om een kijkje in de keuken van het bedrijf te geven. Deze is te vinden op de website die we voor Dumaco hebben ontworpen en gebouwd.

Lancering Dumaco, ESEF 2018