Jaarverslag maken

Van concept tot realisatie

De combinatie van resultaten, strategie en vorm bepalen uiteindelijk het beeld dat een organisatie in hun jaarverslag naar buiten brengt. Jouw complexe materie maken wij ons snel eigen. Deze vertalen we naar heldere taal en laten zo de cijfers spreken. Ook zorgen we ervoor dat het proces van totstandkoming (weer) een feestje wordt.

Merkelijkheid begrijpt dat jij primair behoefte hebt aan een bureau dat ervoor zorgt dat het in orde komt, ruim voor het verstrijken van de deadline.

Maak een afspraak

Enkele opdrachtgevers

Onze visie

Een jaarverslag maken kost soms meer energie dan gewenst. Met name het afstemmen van de interne belangen, aansturen van externe partijen en in kaart brengen van de wensen van de doelgroep kosten veel tijd. Zou het niet heerlijk zijn als je één aanspreekpunt had, een partij die ervoor zorgt dat het gewoon in orde komt?

Je hebt input nodig van directie, commissarissen, finance, de (interne) accountant, corporate communicatie en marketing om een compleet verslag te kunnen maken. Maar elke afdeling heeft natuurlijk zijn eigen belangen en wil zo goed mogelijk voor de dag komen, hoe houd je dit onder controle?

Jouw verslag moet er natuurlijk ook goed uitzien, dit bevordert immers de leesbaarheid en zorgt ervoor dat jouw boodschap beter overkomt. Maar wil jij naast de grote conceptuele vraagstukken ook verantwoordelijk zijn voor het werk van designer, dtp’er, fotograaf, animator, programmeur en drukker?

En voor wie maak je het jaarverslag precies? Analisten, klanten, maatschappij, overheid en dat talent dat je graag zou aantrekken hebben elk weer eigen informatiebehoeften en eisen. Hoe zorg je ervoor dat de voor jouw organisatie belangrijke doelgroepen het verslag tot zich kunnen nemen?

Merkelijkheid zorgt ervoor dat jouw boodschap goed wordt overgebracht met een mooi jaarverslag geoptimaliseerd voor alle relevante stakeholdergroepen. Wij leveren al jaren jaarverslagen die spreken.


Werkzaamheden
rondom jaarverslagen:

  • Project Management
  • Interview en tekst(redactie)
  • Vormgeving
  • DTP
  • Fotografie
  • Digitaal/online jaarverslag
  • Animatie

Kennismaken