Content → het laden van jouw unieke positionering

De hoeveelheid en beschikbaarheid van informatie is alleen maar toegenomen. Hoe zorg je dat jouw boodschap wordt afgeleverd bij jouw doelgroep? Dat begint met het maken van aansprekende content. Jouw content moet niet alleen van kwalitatief hoog niveau zijn en stopping power hebben maar ook goed gedistribueerd worden. Als aan deze voorwaarden is voldaan, dan is de kans groot dat jouw film wel wordt bekeken of jouw artikel wel wordt gelezen. Natuurlijk draagt jouw contentmarketing ook bij aan interne trots en online vindbaarheid.

Merkelijkheid bestaat uit een team van specialisten op het gebied van contentcreatie en distributie. Wij mogen onze opdrachtgevers en hun klanten interviewen, fotograferen, filmen en bedenken samen over welke onderwerpen we willen communiceren. Dat we adviseren over de juiste mix en het juiste ritme is natuurlijk evident.

Content creatie

Waarom Merkelijkheid

Wij creëren content over uiteenlopende onderwerpen. We staan erom bekend dat we ons vastbijten in de materie van onze opdrachtgevers. Dat vinden we overigens niet moeilijk, want we zijn nieuwsgierig aangelegd. Die nieuwsgierigheid is verreweg de belangrijkste succesfactor. Die nieuwgierigheid zorgt ervoor dat we zowel voor een B2B high-tech system supplier, als een industriële toeleverancier en voor een befaamde recording studio partner in contentcreatie zijn.

Ons vaste team bestaat uit specialisten op het gebied van interview en tekst, design & DTP, fotografie en video en marketeers die alle ins-and-outs begrijpen over distributie, meetbaarheid en optimalisatie. Onze frisse blik van buiten de organisatie van de opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij de vertaalslag maken van soms net iets te inhoudelijk naar attractief en leesbaar.

In de contentmix zijn wij de laatste jaren vooral gespecialiseerd in whitepaper-marketing en videomarketing. Talloze producties hebben we in de afgelopen periode mogen realiseren en distribueren, dit met aantoonbaar aansprekende resultaten. We bespreken deze businesscases graag!

 

Positioneren illustratie

Content mogelijkheden

Jouw merk is natuurlijk uniek en vraagt om een opmerkelijke contentmarketing aanpak. We werken altijd vanuit een planning en een strategisch plan gericht op meetbaar resultaat. Enkele werkzaamheden/diensten die we leveren:

  • Zoekwoordenonderzoek (SEO)
  • Interview
  • Tekst
  • Fotografie
  • Video
  • Distributie(strategie)
  • Whitepapers
  • Brochures (online & print)
  • Corporate communicatie (online & print)
  • Design & DTP

Merkelijkheid-content

Audion Packaging Machines

Audion Packaging Machines is een producent en leverancier van verpakkingsoplossingen. Met productielocaties in Nederland en Duitsland en een wereldwijd netwerk bedienen zij in meer dan 60 landen afnemers actief in oa de voedsel-, medische en E-fulfillment-markten.

Snel schakelen?

Vertel over jouw content uitdaging

Direct concreet met ons sparren over jouw content uitdaging? Vul onderstaand formulier in en we komen snel bij je terug voor een afspraak. Dan hebben wij alle informatie om snel tot de kern te komen.
Nog sneller schakelen? → Bel ons gewoon op 020 – 854 01 88