020 854 01 88

Een sterk merk wordt nog krachtiger met de juiste beeldtaal. Wij ontwikkelen visuele identiteiten die opvallen en merken laten stralen.

Merkidentiteit

Uw merkidentiteit valt op en versterkt uw positionering. Onze experts zijn in staat de vertaalslag te maken van strategie en positionering naar de juiste beeldtaal. Op die manier mochten wij in de afgelopen 10 jaar bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Van logo tot aan fotografie, van advertentie tot aan complete websites.

 

Maak een afspraak

Logo & Huisstijl

Het merkverhaal moet versterkt worden door het logo, de huisstijl of de volledige styleguide waarin elk detail van de visuele identiteit beschreven is.

Dat gaat verder dan alleen mooi, modern of opvallend. Onze designers zijn in staat de vertaalslag te maken van tekst naar beeld om zo tot middelen te komen die zonder iets te zeggen, echt iets te melden hebben.

Website wireframe

De ontwikkeling van een succesvolle website staat of valt met het vooraf uitwerken en bespreken van de structuur. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers middels een wireframe (interactie-ontwerp). In een wireframe leggen we zonder designelementen zaken vast over menu, navigatie en inhoud. Ook de online-journey (route door de site) en conversiemomenten worden bepaald.

Website ontwerp

Het website ontwerp combineert een aantrekkelijke look-and-feel van de website met de juiste UX en UI elementen die een goede gebruikservaring mogelijk maken. Het ontwerp laat precies zien hoe de website er uiteindelijk uit gaat zien. Samen met de opdrachtgever worden de laatste verbeteringen doorgevoerd.

Website ontwikkeling

Maatwerk website ontwikkeling zorgt in de eerste plaats voor een optimale indexatie door Google en andere zoekmachines. De juiste laadtijd en structuur zijn cruciaal in concurrerende markten. Daarnaast geeft het ook de flexibiliteit om in de toekomst aanpassingen te doen en is de website goed (door de klant) te beheren.

Maatwerk ontwikkeling is in veel gevallen zelfs een stuk efficiënter dan het gebruik maken van standaard raamwerken en oplossingen.

Fotografie & Film

Fotografie en/of film zijn bepalend voor de uitstraling en waarde(perceptie) van elk merk. De juiste beelden maken jouw website, campagne en elk ander middel tot een succes. Deze beelden versterken het merkverhaal en de beleving. Als full service bureau hebben wij dan ook de beschikking over een fotograaf om samen de juiste beeldtaal vast te stellen, te fotograferen en na te bewerken. Daarnaast werken wij met een groot netwerk aan specialisten als het gaat om de productie van video. Uiteraard is altijd alles in lijn met jouw merkidentiteit en strategie.

Brochures (online)

Onze opdrachtgevers willen op een aantrekkelijke en professionele manier een boodschap overbrengen. Een boodschap over een assortiment (productbrochure), over een thema (whitepaper) of over de verkoop van bijvoorbeeld een (vastgoed)portefeuille. Wij mochten in de afgelopen jaren meedenken over de vorm, vormgeving en opmaak van dit soort middelen. Van beursflyers, informatiememoranda tot aan whitepapers en zelfs complete jaarverslagen.

Wat zeggen onze klanten?

Meer weten over custom websites, onze aanpak en prijzen?

bekijk website-pagina